Ja, vart börjar man?.. Det har gått så lång tid nu sedan mitt senaste inlägg att jag har svårt att veta vad jag ska skriva. Ju längre tid det har gått desto svårare har det varit att skriva. Men nu mina kära. Nu känner jag att det är dax😊

Jag tänker inte skriva jättemycket om tiden emellan inläggen för det skulle bli alldeles för långt men sommaren och våra 4v semester har varit jättebra. Jag och C hann till och med en utlandsresa sista veckan🌞 så mycket mer kommer jag som sagt inte skriva.

Jag och C började ju som jag berättade med parterapi i våras och vi hade vårat sista besök nu i augusti. Både jag och C kände nog att redan efter ett par gånger att det hade gjort stor skillnad i vårat förhållande. Jag tror vi varit på ca 5 träffar men shit vilken skillnad. Varför väntade vi så länge? Detta är något jag tror att många par skulle behöva. Dålig kommunikation är något som verkligen kan förstöra ett förhållande och som är så lätt att ändra på. Vi behövde bara nån som hörde oss och kunde ge oss lite råd på vägen så löste vi resten själva. Så har ni problem, tveka inte om ni verkligen älskar er partner❤

Jag måste säga att det sista halvåret har varit väldigt bra över lag. Då syftar jag mycket på mitt eget mående. Vilket självklart oxå resulterat i att våran relation har blivit bättre. Sen kommer det alltid komma saker som gör att man faller tillbaka lite. Men förhoppningsvis klarar man av att tackla det bättre och bättre med tiden.

Jag fick ett riktigt psykbryt nu i veckan pga av en situation som jag inte har någon kontroll över. När detta händer så blir jag arg, ledsen och så jäkla frustrerad. Jag vet att jag bara borde skakat på axlarna å gått vidare för det var så jäkla löjligt men istället blir jag helt galen. I en sån här situation blir min mobil min värsta fiende. När jag mår såhär så skriver jag sååå mycket saker till C. Jag skriver precis vad jag tycker och känner precis i stunden. Det resulterar i att jag alltid blir ledsen efteråt och ångrar allt jag skrivit. I stundens hetta blir jag alltid så tom.. Jag vill inget hellre än att bara ha C nära å bara få storböla i hans famn men i stället så puttar jag honom längre ifrån mig med mina hårda ord. Såhär 2 dagar senare har jag kommit ikapp mig själv och vi är som vanligt igen. Men i mina ögon har det försvunnit två dagar av mitt liv helt i onödan. Hade jag bara kunnat se runt vad jag i stunden anser vara en katastrof så behöver det inte gå så här långt.

Nu till något lite roligare🌞 jag och Nellie var på dans idag. Det va första lördagen av 10 och hon verkligen älskade de, så kul. Hon har ju verkligen sett fram emot detta så det var så kul att hon också tyckte att det var så himla roligt.

Något som kanske inte alla vet är att jag är ju utbildad nagelterapeut och fransstylist. Detta har jag nu tagit upp lite igen så nu kan man komma till mig och få detta. Jättekul att få ta upp detta igen, särskilt naglarna😍 så är ni sugna så är det bara att hojta till.