För första gången i mitt liv så firade jag midsommar utanför Strömstads gränser. Många steg har tagits och många traditioner har brutits för mig. För mig är traditioner väldigt viktigt och det är något jag vill spendera med sin familj. Det är säkert väldigt många som inte håller med mig på den punkten men det är så jag växt upp och det är sånt jag värderar, familjen. Jag blev ju lite ”inkastad” i ett liv med barn men jag försöker att släppa på sånt som jag är trygg och van vid för nu är jag där barnen och C är. Förra året va vi allihopa i Strömstad men i år var hela familjen samlad hos familjen Jenderborn. Det skiljde sig inget större från mina egna traditioner förutom att jag inte fick fira den med mina nära och kära från Strömstad. Men mamma påminde mig såklart om att det i år är första gången jag inte firade hemma hos mamma. Så då kanske ni förstår vad jag menar med att jag helst firar med familjen. Men nu när man fått bonusbarn så är det med dem de nya traditionerna ska bli. Och jag kommer att föra vidare mina traditioner till barnen för jag vet att jag har värderat det väldigt högt under min uppväxt.

Över lag så går det helt okej med barnen. Nellie har kommit in i en liten trotsperiod och vill mer än gärna testa våra gränser. För ca tre veckor sedan så bestämde sig C att det var helt stopp när det gäller blöjorna för båda barnen. Han va trött på att byta blöja och han hade bestämt sig för att få dem blöjfria. Det har väl gått sådär. Det är först nu dem börjar bli helt torra. Nellie ligger lite före sin bror vilket vi misstänkte att det skulle bli så eftersom att han inte visat något intresse för pottan. Så idag har det bara varit 1 kissolycka på Neo och Nellie har varit helt torr 🙂 Så det går helt klart framåt.

Självklart har jag lite bilder att fotobomba er med efter årets midsommar <3 Hoppas att ni alla haft en bra helg 🙂

Farmor och faster står för barnens kransar
Lite mys
Kärlek <3
Farfar hade gjort jordgubbstårta 🙂