Det har ju hänt en massa saker sista veckan. Jag har hunnit att bli ett år äldre. Blev uppvaktad ordentligt av C och barnen med massa presenter och tårta. Fick bland annat en massagebänk som var ett stort bidrag till att starta upp med fransarna. Eftersom att jag fick lite pengar av familjen oxå så har jag kunnat beställa resten av det jag behövde oxå?

Helgen har verkligen varit i träningens tecken. I lördags fick C med mig på squash. Jag har aldrig spelat detta och hade inte någon aning om hur man spelade eller hur det gick till. Men de löste sig och vi hade skitkul? tanken med detta är ju mest att jag och C ska hitta på lite saker tillsammans som inte innebär soffhäng. Så nästa tid är redan bokad.

Sen har jag ju börjat spela fotboll oxå. Jag har inte hunnit träna så många gånger men på söndagen spelade jag min första match.. Jag försökte tänka tillbaka på när jag spelade match sist. Kom fram till att det är säkert 12 år sedan sist. Vi förlorade tyvärr men jag är riktigt nöjd med min insats. Räddade många bollar men jag känner inte att jag hade kunnat göra det bättre?