Som ni ju vet så flyttade vi i februari och vi har trivts väldigt bra i den nya lägenheten. Vi har kommit i ordning ganska bra men det är en sak som vi inte har kommit särskilt långt med. Att sätta upp saker på väggarna. Alla rum är helt vita utan några tavlor. Den känns helt platt. Men i helgen fick vi för oss att vi ville försöka ändra på detta så vi målade faktiskt i köket. Vi valde färgen retro turkos och vi är sååååå nöjda. Riktigt lyckat å även om vi inte fått upp nåt på väggen än så va de en bra början?

För övrigt så va helgen riktigt kämpig när det gäller maten å sockret. Hade sånt sjukt sug efter mat men framför allt socker. På tisdagen vägde jag in mig på 102,5 kg vilket innebär -0,6 kg. Man blir ju aldrig nöjd men jag hade hoppats på en bättre siffra trots att det är vecka två.

Jag har inte skrivit så väldigt mycket om detta men jag och C sökte ju hjälp för ett tag sedan. Så vi har ju börjat gå i parterapi. Mest för att vi förstod inte varandra. Det uppstod hela tiden onödiga konflikter och småsaker ledde oftast till stora bråk. Men redan nu efter 3 gånger så känner både jag och C att det har hjälpt sjukt mycket. Första gången va riktigt jobbig. De va svårt att höra när C berättade hans syn på det hela. Men Jag är så otroligt glad att vi bestämde oss för att göra detta. Att höra en opartisk persons åsikter har varit så nyttigt. Vi har hittat ett annat lugn och vi brusar inte längre upp på samma sätt. Vi är bättre på att lyssna istället för att vända taggarna utåt direkt. En gång till ska vi gå men om inget väldigt drastiskt händer så blir det nog sista gången?

Jag känner verkligen att mitt liv har börjat ta en vändning. Vi har hittat bra rutiner hemma när det är barnveckor. Jag har hittat vänner jag vill umgås med och jag har även hittat en aktivitet.? jag känner att återigen att jag får så otroligt mycket kärlek av min C och nu är jag så fruktansvärt tacksam att jag fortsatt kämpa trots alla tårar och motgångar.

Nu är det strax dax att ta helg och tagga ännu en barnvecka. Massa kärlek❤