I tisdags var det invägning och jag vägde in mig på 102,5 kg. Helt okej måste jag säga. Håller ju inte på med någon ”svältdiet” denna gången utan tänker att jag försöker hitta ett sätt jag kan leva på. Första veckan har varit förhållandevis enkel. Självklart kan de kännas lite tufft in emellan men överlag så har det gått ganska smärtfritt?

Men… vecka två har varit värre. Absolut inte när det gäller maten. Jag har knappt sovit denna veckan. Fick ju för mig att jag skulle försöka sluta med propavanen. Tycker det är lite halvjobbigt att äta mediciner så jag är inte alls sugen på å göra det en längre tid. Sen ville jag också se om det påverkade mig dagtid då jag kännt mig extremt trött det sista. Men jag får nog bara inse att de e lika bra att äta vidare. Det är viktigare att jag får min sömn än att jag ligger sömnlös på nätterna. Dock så har jag känt mig piggare konstigt nog men va fan ska man göra?

Veckan har kantats av sömnlösa nätter och sjukdom men jag hoppas verkligen att helgen blir bättre?