Ni som är överviktiga som läser detta kommer att förstå precis vad jag menar med de jag kommer att ta upp nu. Jojobantning!

Jag har nu för femtioelfte gången bestämt mig för att jag ska gå ner i vikt. Jag vet ju att jag kan. Det handlar bara om vilja å inget annat. Man har ju velat tro flera gånger att man har hittat den viljan å man har då börjat någon form av diet.

Så återigen har jag nu hittat glöden och kan inte annat än att hoppas att det denna gången ska gå vägen. Jag har nått min absoluta toppvikt å som många andra så skulle man ju aldrig hamna här igen? saker är lättare sagt än gjort men nu när jag börjar må bra i mig själv å jag börjar känna att jag trivs med mitt ”nya” liv i Linköping så är det ju värt att prova.

Jag vägde in mig i tisdags på 106,7 kg vilket är en rekordsiffra för mig. Jag kan inte göra något åt den siffran just nu förutom att försöka kämpa bort mina kilon. För att få en extra morot så har jag dragit igång en liten sak. Jag har startat en youtube-kanal för att jag ska kunna dela med mig av detta men också för att det taggar mig till att fortsätta kämpa. Nu kommer det såklart att finnas folk som tycker att jag bara vill ha uppmärksamhet å då får dem jättegärna tycka de. Kan detta hjälpa mig så är det i min värld helt klart värt de?

Första klippet ligger uppe och kanalen heter ”saras lajf”. Jag har även en länk i min bio på Instagram. Har absolut ingen som helst erfarenhet av detta så det är inget avanserat.

Så in å kika å häng med mig på detta. Jag behöver all pepp jag kan få?