Ni som Àr överviktiga som lÀser detta kommer att förstÄ precis vad jag menar med de jag kommer att ta upp nu. Jojobantning!

Jag har nu för femtioelfte gÄngen bestÀmt mig för att jag ska gÄ ner i vikt. Jag vet ju att jag kan. Det handlar bara om vilja Ä inget annat. Man har ju velat tro flera gÄnger att man har hittat den viljan Ä man har dÄ börjat nÄgon form av diet.

SĂ„ Ă„terigen har jag nu hittat glöden och kan inte annat Ă€n att hoppas att det denna gĂ„ngen ska gĂ„ vĂ€gen. Jag har nĂ„tt min absoluta toppvikt Ă„ som mĂ„nga andra sĂ„ skulle man ju aldrig hamna hĂ€r igen😔 saker Ă€r lĂ€ttare sagt Ă€n gjort men nu nĂ€r jag börjar mĂ„ bra i mig sjĂ€lv Ă„ jag börjar kĂ€nna att jag trivs med mitt ”nya” liv i Linköping sĂ„ Ă€r det ju vĂ€rt att prova.

Jag vĂ€gde in mig i tisdags pĂ„ 106,7 kg vilket Ă€r en rekordsiffra för mig. Jag kan inte göra nĂ„got Ă„t den siffran just nu förutom att försöka kĂ€mpa bort mina kilon. För att fĂ„ en extra morot sĂ„ har jag dragit igĂ„ng en liten sak. Jag har startat en youtube-kanal för att jag ska kunna dela med mig av detta men ocksĂ„ för att det taggar mig till att fortsĂ€tta kĂ€mpa. Nu kommer det sĂ„klart att finnas folk som tycker att jag bara vill ha uppmĂ€rksamhet Ă„ dĂ„ fĂ„r dem jĂ€ttegĂ€rna tycka de. Kan detta hjĂ€lpa mig sĂ„ Ă€r det i min vĂ€rld helt klart vĂ€rt de😊

Första klippet ligger uppe och kanalen heter ”saras lajf”. Jag har Ă€ven en lĂ€nk i min bio pĂ„ Instagram. Har absolut ingen som helst erfarenhet av detta sĂ„ det Ă€r inget avanserat.

SĂ„ in Ă„ kika Ă„ hĂ€ng med mig pĂ„ detta. Jag behöver all pepp jag kan fĂ„đŸ€—