Efter många år som säljare på en bensinstation så är man ju inte direkt bortskämd med ledighet på röda dagar. Men jobbet jag har idag ser helt annorlunda ut. Så vi var lediga hela 4 dagar och detta firade vi med en resa till Strömstad?

Som vanligt så försökte vi hinner med så mycket som möjligt men inte heller denna gången han vi med allt vi ville. Man vill ju inte bara flänga runt när man väl är ledig. Lite vill man vila oxå. Påsken blev väl inte riktigt helt som vi tänkt oss då min ”plastfarmor” blev riktigt sjuk under påskafton och man kunde ju inte riktigt släppa tanken på hur det kunde sluta. Nu tre dagar senare ser det bättre ut och jag hoppas att hon kommer sig snart.

Vi avslutade påskhelgen i Linköping hos svärföräldrarna med ännu mera påskmat och godis?

Jag har även dragit igång ett litet projekt som jag hoppas att jag kan dela med mig av i veckan?