På jobbet har jag märkt att folk är lite anti tisdagar. Att de skulle vara den värsta dagen i veckan. Så idag hade jag å Elin bestämt oss för att de skulle vara onsdag då vi är lediga på fredag. Så kunde vi ju slippa tisdagen. Men icke…

Den gjorde sig allt påmind ändå. Jag har aldrig ogillat tisdagar men nu börjar jag förstå vad dem menar.

Ett utav mina absolut största problem är ju kort varsel. Har ju inte förstått innan att det varit ett problem men nu när barnen har kommit in i bilden är det ju mer märkbart. Detta är ju såklart något jag måste jobba bort men än så länge är det ett problem i mitt liv.

Idag skulle jag och C vara på vårat andra ”parterapimöte” och hans föräldrar skulle ha barnen och dem skulle sova där tills imorn. Men så blev det inte. Vid 8 ringde C å va tvungen att hämta Nellie på dagis för att hon bajsade vatten. Fuck.. vet inte vad som är problemet. Hon har ju varit lite halvdålig till å från under den här tiden vi haft dem. Ena dagen feber andra dagen dålig i magen nästa dag inget alls. Å förutom att hon va hängig när hon hade feber så har hon varit precis som vanligt. Samma sak idag. Hur pigg som helst men lös i magen.

Eftersom att Nellie va dålig i magen så ville ju inte hans föräldrar ha henne så där gick våra planer åt pipan. Vi hade även tänkt åka å byta däck på bilen efter mötet så vi har sommardäcken på när vi åker till Strömstad. Inget blev av å jag har gått hela dagen på jobbet å varit så jäkla irriterad å uppgiven. Ena stunden arg för att det inte blev som jag tänkt å andra stunden ångest för att jag inte har något å vara arg för.

Motgångar för mig just nu får min värld att rasa å så ska de ju inte behöva vara. Men så är det just nu å om jag citerar Elin så har jag ”blivit rövknullad av universum utan glidmedel”? de e precis så jag känner. Kunde inte sagt det bättre själv. Kl är nu 17 å de är egentligen lika bra att gå å lägga sig så kanske morgondagen blir lite bättre?