Städning…. både jag och C är väldigt överens om att de barnen drar fram ska dem också städa bort. Självklart är dem fortfarande ganska små men dem vet vad städa är och hur man gör. När vi började med detta så började dem städa en stund innan dem skulle lägga sig men vi insåg väl ganska snabbt att det tog alldeles för lång tid. Barnen ska ju upp kl 5 på morgonen så det får ju inte bli för sent på kvällen.

Så nu har vi börjat så att dem ska städa innan middagen för att de inte ska bli alltför sent. Men de händer ju nada. Vi har försökt massor men utan någon större framgång. Idag tog de 2h för dem att ”inte städa” detta är något vi tycker ska funka då dem drar fram saker som huliganer tillsammans. Så hur gör ni när ni ska få era småbarn att städa? Tar gärna emot tips?

För övrigt så har det varit en väldigt tråkig å händelselös helg. Nellie hade feber hela lördagen å va väldigt hängig. Antar att de e tänder på g då hon pekar i munnen. Men söndagen va helt okej men inte så mycket mer action där. Nu laddar vi för några dagars jobb å på torsdag bär det av till Strömstad. Ju närmare vi kommer desto mera längtar jag. Vi har ju inte varit där sedan i julas så de e verkligen dax?

Mina fina pojkar❤

Febrig men glad Nellie❤