Jag har den senaste tiden verkligen saknat tiden som nagelterapeut. Misstolka mig inte för jag trivs verkligen på mitt jobb men det har blivit lite jobbigt att ändå gå runt och veta att jag har saker jag faktiskt blivit bra på men som jag inte gör längre. Innan jag flyttade till Linköping så jobbade jag ju som nagelterapeut på Mia’s naglar hudvård och make-up hemma i Strömstad. Jag hade även precis avslutat min utbildning som fransstylist.

Jag har verkligen tänkt på detta fram och tillbaka men jag har ju varit alldeles för rädd för att satsa lite och komma igång. Nagelbiten är lite svår eftersom att det kommer finnas så mycket man kommer vilja ha så det kommer bli svårt att ha det i våran lägenhet. Fransarna däremot skulle ju vara lite lättare att fixa plats för hemma då inget av det behöver stå framme hela tiden. Så det är lite svårt. naglarna är ju det jag kan bäst men ju fortare jag drar igång med fransarna desto fortare kommer jag ju igång igen. Det är tur att jag hittat Elin här som har börjat pusha mig så kanske jag kan komma igång någon gång.

Veckan som varit har ju C jobbat kväll så det är ju min ”ensamma” vecka. För det är precis så jag har känt. Jag har verkligen känt mig ensam. Fram tills nu. Elin som jag jobbar med har verkligen fått mig att ha kul igen och det är sååå skönt att hitta någon man klickar så bra med. En person som man kan vara sig själv med och som man kan skratta med konstant. Det är något jag verkligen saknat och jag tror att det kommer göra väldigt mycket för att jag ska kunna må bra här i Linköping.

Jag har ju såklart öppnat upp elins ögon lite för naglar och fransar så det är ju tack vare henne det går lite framåt. För några veckor sedan så introducerade jag henne för gelelack och hon blev kär. Jag hade ju dock bara två färger, trög som jag är så hon såg till att jag fick beställt lite fler färger 😉

Kul att man kan glädja någon med så lite 🙂

Som vanligt när barnen kom i helgen så ska ju såklart Sara ”låla” barnens naglar också. Man blev ju lite glad i hjärtat när dem valde färg som faktiskt matchade deras kläder.