Som ni vet så har vi precis flyttat. Jag har helt kommit ifrån detta med bloggandet under tiden och just nu så har jag lite problem med att komma in på sidan. Har lite problem med lösen och så men jag hoppas att det snart löser sig?

Flytten har gått jättebra och vi stortrivs. Så skönt med större yta. Jag har även börjat träffa en psykolog och så har jag äntligen börjat ta tag i min vikt, igen. Jag har ju sagt de förut men tror jag inte på mig själv så kan jag ju lika gärna låta bli att försöka. Jag vet att plötsligt så händer de.

Började i måndags med LCHF. Tänkte prova de ett tag och se hur de känns och hur kroppen svarar. Än så länge har det gått bra. Har som sagt haft lite problem att få till det på bloggen efter att jag fått en ny mobil men vi får se om jag får till det under helgen. Vill ju kunna dela med mig av allt jag äter och hur de går. Så håll utkik i helgen så ska jag försöka få till de?