År 2018 har tagit slut och 2019 har tagit sin början. Ni som följer mig förstår nog när jag säger att detta nog har varit det sjukaste året jag varit med om. Både på gott och på ont.

 • Inspelningen av biggest loser 2018 var i januari
 • Jag flyttade delvis till Linköping i januari och började på mitt nya jobb.
 • Jag tömde min lägenhet och flyttade ut i februari.
 • Började på jobb nummer 2
 • Jag och C fick våran gemensamma lägenhet i mars.
 • C friade i apri.
 • Biggest loser blev offentligt och det började visas på tv i april.
 • I maj började mitt liv bli lite kämpigt med allt som hänt.
 • I juni fick jag och C äntligen gå ut med att vi var ett par med allt vad det innebar.
 • Under sommaren gick jag in i väggen och blev delvis sjukskriven.
 • I september fick jag nytt jobb och skulle börja i oktober.
 • Jag har fått dela ett år med mitt livs kärlek i oktober❤

Jag har garanterat missat något med tanke på att det varit ett väldigt händelserikt år. Det har verkligen varit det roligaste och tuffaste året i mitt liv och detta är något jag alltid kommer att bära med mig?

Jag har funderat en del på de där med nyårslöfte. Jag har kommit fram till att de inte är någon idé. Jag kan nog aldrig minnas att jag har klarat av att hålla något sådant. Däremot så har jag funderat lite över mina mål. Jag har faktiskt lite saker som jag tänkte att jag skulle vilja göra/uppnå/förändra under 2019. Självklart kommer jag dela med mig av detta men de får bli i nästa inlägg då det är färdigt?

Verkligen ett stort tack till alla er som följer mig och är inne och läser för ni har gjort mitt 2018 lite lättare och lite mer intressant och jag hoppas att ni kommer fortsätta med detta❤ är det någon som har någon åsikt om vad dem vill att jag skriver om så får man gärna dela med sig av detta. Tack ännu en gång så satsar vi på att göra 2019 till ett riktig bra år.