Detta har nog varit den mest utdragna julen jag varit med om. Den började ju såklart på julafton hemma hos C föräldrar. Kändes så konstigt att inte vara hemma och jag hade svårt att få känslan av att det var julafton. Vi hade ju barnen som tur va så lite känsla blev det ju ändå?Julen va ju såklart inte slut här. På juldagen bar det av till Strömstad med hela familjen. Barnen har inte varit med sedan midsommar så detta skulle ju bli intressant. Vi valde att åka på morgonen och hoppades på att barnen inte skulle bli alltför rastlösa i bilen. Resan gick verkligen superbra. Vi hade ju med barnens ipadar och dem tittade dem på nästan hela vägen utan något som helst gnäll. Jag va riktigt nöjd! Julen fortsatte på kvällen hemma hos Lena och Fanny med julklappar och julmat. Jag och C tog oss en sväng på stan på natten men de va verkligen inget å ha. De e nog sista gången på länge som jag kommer gå ut i Strömstad på juldagen. Alldeles för mycket folk på dem få ställena som är öppet.

På annandagen var det dax för jul hos mamma. Barnen blev riktigt nöjda med alla sina julklappar i alla fall. Det finns säkert ni som påstår att detta är en stress för barnen eller att dem blir alldeles för bortskämda men nu är det ju så att jag har skilda föräldrar och dem bor 45 mil ifrån Linköping så jag kan tyvärr inte slå ihop allt så det måste bli såhär. Det är säkert inte optimalt men jag försöker så gott jag kan för att få ihop allt?

Det har varit mycket mys och mycket glädje i strömstad. Vi valde att åka hem på lördagen för att lämna barnen till sin mamma och för att kunna landa lite hemma innan nyår. Hemresan gick precis lika bra❤