Idag är det ju äntligen dagen före dopparedagen och den började lite chockerande. Barnen somnade kl 19 igår och vaknade vid 09.20 idag. Helt otroligt. Dem har heller inte vaknat en enda gång på hela natten. Detta händer inte alltför ofta?

För mig kommer ju julafton att se helt annorlunda ut i år. För första gången kommer jag att fira den utan min familj. Väldigt sorgligt om ni frågar mig men jag antar att det är det som kallas att växa upp. Men jag tänker inte växa upp alltför mycket för redan på juldagen bär det av hem till Strömstad med hela familjen. Så lite jul blir det hemma oxå? jag tycker också att det ska bli väldigt kul att få ta med barnen hem till min familj på julen så dom får uppleva samma sak som jag fått göra under min uppväxt.

Det ska också bli så skönt att förutom min familj få träffa Carolina❤ de är hos henne jag laddar många av mina batterier och det behövs verkligen just nu då de varit en ganska tuff vecka.

Jag fick i tisdags äntligen tagit ut min spiral, inte en dag för tidigt om ni frågar mig. Detta är ju inte för att vi planerar att skaffa barn nu utan för att jag tror att den spelat ett spratt med mig och min kropp. Jag fick tyvärr inte de preventivmedel jag egentligen ville ha då jag hade för högt bmi. Men jag måste ju ha någon skydd så jag fick ta detta tills jag nått ett lägre bmi. Efter detta fick jag mitt första migränanfall på ett år. Jag brukar ha ungefär ett anfall per år så jag antar att det var dags. Sen har jag precis som jag skrivit tidigare längtat ganska mycket hem. De e inget som jag går och pratar om men de har varit ganska jobbigt och jag har känt mig väldigt ensam. Men snart får jag träffa alla där hemma igen?

Nyår har vi kommit fram till att vi ska spendera i Linköping med nära vänner så de ser jag också fram emot.