Idag är en sån där dag när jag verkligen längtar hem. Kanske är det för att det är jul och det är ju den bästa tiden på året som man ska spendera med familj och vänner. Jag har ju en ”ny” familj nu så känslan är ju inte riktigt densamma.

Jag tror inte att det är detta som är mitt största problem. Jag tror att jag saknar mina nära. Jag saknar att aldrig behöva känna sig ensam för ville jag umgås så fanns det alltid någon man kunde umgås med. Här är allt annorlunda. När C inte är hemma känner jag mig ensam. Jag har inte den friheten här som jag hade hemma. Jag hatar att vara så beroende av en person. Jag vill kunna känna att vi kan göra saker på varsitt håll utan att jag ska känna mig som världens mest ensamma person. Jag antar att det är upp till mig själv att ge mig ut och hitta nya vänner. Men när ska jag orka med detta och vart skulle detta ske? Jobbet jag har börjat på är ju ett jobb där det är mest män. Så på så vis har jag ju inte valt rätt arbetsplats. Ni får absolut inte misstolka mig för jag älskar min nya arbetsplats men där finns inte så många som jag skulle kunna umgås med på fritiden. 

Får väl ta å skriva en kontaktannons. ”Hej! Jag heter Sara och är 27 år gammal, jag är på jakt efter en ny vän….” det funkar väl inte riktigt så men jag vet inte när jag skulle kunna hitta dessa ”vänner”. Man har ju haft sina närmaste dem sista åren och man har ju varit ganska nöjd med de så det är ju en stor omställning. Från att ha folk runt mig när jag velat till att bara göra saker själv hela tiden. 

Någon som har något tips?❤