I helgen har det varit riktig sjukstuga. Eller i alla fall för mig. Barnen är väldigt hostiga och jag har blivit superförkyld. Veckan har även bjudit på julbord med kollegorna. Riktigt kul måste jag säga men de va mindre kul att gå upp å börja jobba kl 7 på fredagen men jag överlevde de med? trivs ju så sjukt bra på mitt jobb och det va längesedan jag skrattat så mycket som jag gjort dem sista veckorna på jobbet.

Jag å Felix före julbord?


I helgen har det inte varit många knop utan bara mys hemma med familjen. Så tråkigt å vara så sjuk när det är helg men men.. får bara hoppas jag blir frisk snart så jag slipper vara hemma från jobbet.

Har tänkt en del på att jag ofta lägger upp bilder på Nellie å inte lika många på neo. Men ni ska veta att jag försöker få bra bilder. Skillnaden på barnen är att när man ska ta kort på henne så skiner hon upp framför kameran medans neo tittar bort. Ifall det är någon som reagerat på detta?

Sen måste jag ge en eloge till C. Gör under helgen när jag har legat helt pall i soffan så har han gått loss på städning. Sådana där tråkiga saker som att göra rent duschkabinen, städa ugnen, drog ut spisen å städade bakom å putsa fönster. Vilken karl man har hittat?