Vi har under en ganska så lång period varit på jakt efter en större lägenhet. Idag bor vi på 69 kvadrat å det är för mig alldeles för litet. Vilket är väldigt synd då vi trivs väldigt bra med läget och med lägenheten. Nu har vi i alla fall äntligen hittat oss ett större boende som också är närmare stan och jobbet?

Så i februari kommer vi att flytta in i en 4:a på ca 100 kvadrat och det ska bli sååååå skönt! Däremot så har jag lite ångest över min lägenhet hemma i strömstad som ska vara färdig och utflyttad sista januari. Hoppas för allt i världen att det flyter på som det ska.

I helgen har vi varit en tur i strömstad. Kalas var det som stod på schemat. Mormor som fyllt 80 år och syrran som fyllt 15 år. Fick även spenderat lite tid med min Carolina. Hon är verkligen en av dem människorna som får mig att må allra bäst och jag känner mig alltid lite helare när jag varit med henne❤ nu väntar ny vecka och på torsdag blir det julbord. Sååå kul?