Efter mycket funderande fram å tillbaka efter mitt senaste inlägg om spiralen så har vi beslutat att jag faktiskt ska ta ut den och se om det blir någon skillnad. Jag känner att det är värt ett försök. Särskilt när man läst en del om det. De e ju en massa kvinnor som säger och upplever precis det jag upplever men som inte får någon gehör eftersom att enligt läkare så ska det inte vara möjligt att påverkas av spiralen. Jag väljer som sagt att trotsa detta för att jag ska bli som mig själv igen. Jag vet ju att mina problem började i samma veva som jag satte in den men det var ju så mycket annat som hände samtidigt så jag har aldrig ens tänkt tanken på att det kunnat vara den som ställt till det.

Helgen har för övrigt varit helt super. Förutom julpyntet i lördags så va vi på shoppingtur och bakade även pepparkakor igår. Julen har alltid enligt mig varit den bästa tiden på året och för mig är det lika viktigt att barnen får uppleva den precis som jag har upplevt den. Detta har jag såklart mina föräldrar att tacka för. Särskilt min mamma som är lika galen i julen som mig❤

Fick upp ett minne på min Snapchat idag också. Saknar verkligen min lilla bebis. Son tur är vet jag att han har det bra där han är idag. Men jag saknar honom massor.❤