Det är så svårt och så fruktansvärt frustrerande att jag helt plötsligt mår så bra just nu. Tänk va påverkad man kan vara av hormoner. Det är verkligen som dag och natt när det gäller mitt psyke. Önskar att jag bara kunde komma på precis vad det är som gör att det blir såhär. Pms eller pmds är inte riktigt svar nog för jag behöver ju hjälp med att hitta ett sätt som hjälper mig med min pms.

Jag pratade med en barnmorska nu i veckan och svaret jag fick va att de finns några alternativ till hjälp. De första va att det finns p-piller som hjälper mot detta. Jag hade ett för högt BMI så de va inte aktuellt. Hon så också att man kunde byta ut min kopparspiral mot en hormonspiral. Det sista alternativet är att man kan äta en låg dos antidepressiva dom dagarna i månaden. Eftersom att sätta in spiralen va helt fruktansvärt så va inte de heller ett alternativ så jag får helt enkelt vända mig till vårdcentralen.

Däremot så har jag börjat att fundera lite. Om jag tittar tillbaka så va de ju faktiskt när jag satte in den som mina problem började. Jag trodde ju bara att livet blivit alldeles för mycket bara så de e ju först nu när jag sitter å tittar tillbaka som jag kan se mönstret. Men enligt barnmorskan så ska den inte påverka alls. Jag började ju såklart läsa lite på nätet och de e ju väldigt många som upplever exakt samma sak som mig. Det står också att de inte finns något som visar att kopparspiralen skulle påverka psyket.

Vet inte i vilken ände jag ska börja bara. På vårdcentralen eller ta ut spiralen? Någon som känner igen sig eller råkat ut för det jag skriver om?

Just nu mår jag i alla fall väldigt bra. Helgen som var va helt underbar. Bara jag och C och vi låg och tittade på tv hela helgen blandat med promenader. Så skönt ibland när man bara kan vara utan några måsten. Känner mig lycklig och nykär igen som jag oftast gör resterande tid av månaden❤ hoppas verkligen att jag snart lyckas lösa detta.