Jag blir inte riktigt klok känner jag. Jag och C har diskuterat så mycket fram och tillbaka om ifall vi kanske ska tänka om när det gäller barnen. Vad vi har förstått så jobbar i princip alltid barnens mamma den helgen hon har barnen så dem är hos mormor så jag kom på idén att vi kanske borde tänka om lite. För det är ju bättre att barnen är hos oss på helgerna än att dem ska vara hos mormor hela tiden för vi är ju alltid ledig på helgerna nu för tiden? så min tanke var att vi ska ha dem onsdag till söndag varje vecka. Detta kändes ju som en väldigt bra plan i mina egna öron till en början men jag måste ju ändå säga att de e rätt bekvämt att varannan helg kunna göra precis vad man känner för. Jag vet att detta är ett egoistiskt tänk men jag är ju oxå en del av denna familjen. Snart har vi ju säkert utökat familjen och då spelar det ju ändå ingen roll men just nu är det rätt skönt att vi har vissa helger för oss själva bara jag och C.

Jag har nog helt enkelt svårt ibland att acceptera att jag kommer i fjärde hand. Barnen och barnens mamma kommer ju alltid att komma i första hand när det gäller barnen. C vill gärna få det till att det ska vara det bästa för oss men de är ju inte alltid hela sanningen och denna känsla kommer nog bara ni som sitter i samma sits som mig förstå.  Det är så himla svårt att förklara.

Jag har i alla fall fått tid nu i november till en psykolog. Så förhoppningsvis kan jag få hjälp med mina inre demoner å mina negativa tankar till vissa saker. Men en sak som är riktigt positiv är att jag inte fått ett enda utbrott på över en månad. Sååå skönt och jag tror att C också märker skillnad. Sen är jag långt ifrån glad hela tiden men jag har inte stött på några stora väggar i alla fall?

Denna bilden visar absolut bästa känslan inom mig. Att vakna av att min stora kärlek omfamnar mig gör mig helt varm inombords❤ älskar min C