I helgen har det varit barnfri helg så jag och C har fått lite tid själva med varandra? på lördagen va vi på shoppingtur för jag va på jakt efter lite julsaker. Kom dock bara hem med nya gardiner. Däremot så hittade vi första julklappen till Nellie. Jag och C bara tittade på varandra när vi fick se den och ingen av oss kunde motstå den.

På kvällen var det äntligen dax för avig Maria med Mia Skäringer här i Linköping. Christoffers mamma och syster bjöd med mig i våras så vi har väntat i över ett halvår på detta. Jag kan ju verkligen säga att de va värt väntan. Så sjukt bra, skrattade så jag grät många gånger. En riktig succé. Jag hade ju ingen aning om vad jag skulle förvänta mig heller så det var super!

Under söndagen så fick vi äntligen satt på vinterdäcken och vi gjorde även en riktig storstädning. De behövdes verkligen?

Det har varit så sjukt mycket tankar på sista tiden. De e mycket som händer men ändå inget alls. Vi letar hela tiden efter ett nytt boende för jag blir galen i denna lilla lägenhet men det verkar vara omöjligt. Vi har ju inte hur mycket pengar som helst så vi kan ju inte köpa vad som helst å hyreslägenheter är det ju inte så gott om ifall man inte vill betala 15.000kr i månaden. Vi får helt enkelt fortsätta leta men man blir lite galen?

Min vikt ska vi inte ens prata om men jag å C tog varandra i hand i dag å ska kickstarta nu i fem dagar med äggfasta. Får se om jag överlever detta. Har ju gjort det en gång förut så man kan ju säga att jag har lite svårt för ägg nu. Men jag hoppas den går bra. Jag har ju min målbild och den måste jag nå?