Denna vecka har varit väldigt blandad. En riktig berg och dalbana. Jag har varit sjuk å båda barnen har varit jättesjuka men vi har också haft finbesök från Strömstad av Lena? det är ju en sak att vara sjuk själv men det är inte kul att se när barnen är så dåliga.

Men förstod vi ju ganska direkt när vi hämtade dem på fredagen att han hade ont i öronen. Nellie var sig själv under lördagen men på söndagen märkte jag att hon också var jättevarm. Hon dreglade dock massvis så vi antog att det var tänder på g. Men efter 3 dagar med hög feber å ingen mat så åkte C till vc med henne också och vi hade sett på morgonen att hon hade en del blåsor i munnen. Inte konstigt att hon inte ville äta. Hon måste ju haft jätteont stackarn.

Hemskt att säga men just denna veckan är jag väldigt glad över att vi bara har dem varannan vecka för det var riktigt skönt att få sova. Saknar alltid deras glädje men denna vecka var tillfällena inte så många.

Veckan avslutades bra i alla fall. Min plastmamma Lena å det har varit sååå mysigt? vi fick en fin eftermiddag med barnen också innan dem åkte till sin mamma.

På lördagen var jag och Lena och såg A star is born. Grymt bra film som jag verkligen rekommenderar. Det kan ju vara pga min pms men jag har aldrig tidigare i mitt liv gråtit till en låt. Helt såld va jag?