Tyvärr så har de gått ett litet tag igen sedan jag skrev men det har verkligen gått upp och ner sedan sist. Jag har ju börjat på nytt jobb nu. Eller ja, utbildningen införnjobbet. Trivs jättebra och det är så kul att göra något nytt. Det känns ännu mer kul att få träffa nya människor. Det är särskilt en person som jag kommit lite närmare och vi har väldigt kul på jobbet?

Hade en riktig dipp i slutet på förra veckan. De va så tungt att jag orkar inte ens skriva om detta.. det är utrett nu men jag trodde verkligen att livet tog slut en liten stund.. Livet rullar på och jag känner verkligen att det går åt rätt håll?

Sedan har jag en liten fundering. Jag har ju hela tiden velat starta upp en Youtube kanal men har väl lite tänkt att ”vem vill titta på mig” men jag har nog börjat inse att det faktiskt kanske är folk som vill de. Har ju en del läsare hör på bloggen så kanske ni kan vara intresserade av å följa mig på Youtube. Vad tror ni? Hade detta varit intressant? Och vad gillar ni mest när jag skriver om? Så jag vet vad jag ska lägga fokus på i så fall?