Som ni vet så har jag ju fått nytt jobb och börjar där den 1 oktober. Jag valde att göra så att jag hade en vecka ledigt mellan jobben för att vila ut mig lite? detta valde jag att göra i Strömstad. Eller i alla fall halva veckan. Det är första gången sedan i februari som jag var i Strömstad helt själv utan C. Kommer inte att säga så mycket om just detta men jag är sååå glad att jag fick bekräftat för mig själv att jag gör rätt i mina val.

Som vanligt i Strömstad är det intensivt för att jag ska hinna träffa så många som möjligt. Men höjdpunkten var absolut dagen med Carolina. Jag fick göra naglar för första gången sedan i februari och det kändes faktiskt inte alls konstigt. Skönt att de antagligen sitter i fingertopparna. Självklart fick jag också fransar av Carolina på bästa salongen, Mia’s i Strömstad.

 

Hummerfisket med pappa och farfar vad oxå en höjdpunkt. Jag har inte varit med å fiskat hummer sedan jag var 15 år så det var lite kul att jag lyckades tajma detta och vilken morgon vi fick. En hummer och massa krabbor blev fångsten.

Nu är jag i alla fall hemma igen och det är så skönt. Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda inför nästa vecka?