Nu var det ett litet tag sedan jag skrev. Ännu en gång har jag misslyckats. Konstigt nog så har jag motivation men det är viljan jag saknar. Då jag inte alls har i närheten av den lönen jag haft tidigare så har det varit lite knapert ett tag. Men denna månaden har varit extremt eftersom att jag varit sjukskriven. Jag vet ju att det kommer att lösa sig men det är väldigt jobbigt just nu. Vi har till och med behövt låna pengar av våra föräldrar för att ha råd med mat. Var i alla fall på gymmet idag för första gången på länge och jag har börjat på ett träningsprogram till mig själv.

Jag hintade ju lite i mitt sista inlägg om mitt nya jobb. Från och med den första oktober så kommer jag att jobba på saab. Så jäkla kul! Jag har trivts bra på Nordic wellness men jag hade tyvärr inte råd att jobba kvar där. Sedan så var det väldigt viktigt för mig att hitta ett jobb där jag bara jobbar dagtid och är ledig varje helg med tanke på barnen. Det funkar inte för mig att C alltid jobbar tidigt och jag alltid jobbar sent. Det kan inte bli bättre än så jag kommer få det nu och det ska bli sååå spännande. JAg har ju alltid jobbat med någon form av service så detta är något helt annat.

Så även om jag inte har gått ner något i vikt så har jag planer:) Jag har också börjat att sätta upp delmål och belöningar i form av saker jag vill köpa. Har helt snöat in på make-up videor och sådant och har ju insett att jag inte har nåt smink kvar typ. Förr älskade jag smink men de va många år sedan jag orkade bry mig om det. Men nu kollar jag på youtube hela tiden och jag har skrivit en liten önskelista. Kommer såklart att dela med mig av den när den är färdig. Jag hade även behövt både klippa mig och färga håret men det får vänta tills jag fått en ordentlig lön igen 😉

Jag måste få ventilera mig lite om barnen igen. Jag lämnade dem på dagis i fredags och när jag lämnade dem var det sista dagen denna veckan som jag skulle se dem. Och jag tyckte verkligen att det var skitjobbigt. Jag antar att det är en kombination av att jag verkligen börjar tycka om dem och att jag börjar tycka mindre och mindre om barnens mamma. Jag tycker inte alls att hon tar sitt ansvar, då pratar jag om pengar. Kommer inte gå något djupare in på det för barnens skulle men jag är så sjukt jäkla trött på detta nu.

Jag har ett problem. Jag mår så jäkla illa hela tiden…. Innan har det bara varit varje kväll men nu har jag mått dåligt sedan igår. Jag känner mig konstant åksjuk och ju mer jag rör mig desto mera illa mår jag. Jag har ju funderat på om det kan vara mina tabletter jag äter och jag frågade läkaren om detta sist vi pratade. Svaret jag fick var att det kanske kunde vara dem men att hon trodde att det kanske kunde vara början till magkatarr eller nåt. Igår läste jag själv på bikapsedeln och den första biverkningen som stod var illamående. Måste ringa om detta för jag kan ju inte känna mig konstant åksjuk. Någon som har tips mot illamående?