Tyvärr så har allt dragit ut på tiden i vanlig ordning. Saker blir sällan som jag planerat. Skulle ju kommit igång med både diet och youtube förra veckan men det blev inget. Snacka om ”tjockisbeteende”. Hur många gånger har man inte sagt ”jag börjar på måndag”. Antagligen alldeles för många gånger. Filmen är inspelad men inte redigerad. Detta hänger på C då jag inte har någon som helst kunskap om redigering. Så ni får nöja er med att följa mig på min blogg och instagram istället tills jag lärt mig att redigera.

Jag kommer att vara helt öppen med allt vad det gäller vikten även om det känns jobbigt men det är något som motiverar mig så därför väljer jag att göra det på detta sätt. Jag kommer att köra invägning onsdagar just för att slippa dem berömda måndagarna. Så vid starten den 22/8 såg det ut såhär:

Vikt: 94,8 kg

Bröst: 110cm

Mage: 115cm

Lår: 74cm

Arm: 38cm

Rumpa: 121cm

Midja: 95cm

Idag är dag två med diet. Jag kommer att prova periodisk fasta 16:8 i kombination med lchf. Eftersom att jag inte har något kortsiktigt mål så kommer jag att forsöka köra liberalt. Jag kommer att prova mig fram tills jag hittar något som passar mig. Hellre att det går lite saktare denna gången. Detta kanske inte alls passar mig men det återstår att se. Som det ser ut nu så försöker jag ha ett ätarmönster mellan 12:00-20:00.

Imorn tänkte jag försöka våga mig på mitt första pass på jobbet. Så de ska bli intressant. Måste dela med mig av en bild på barnen som jag tog i förrgår på våran kvällspromenad. Snacka om syskonkärlek <3

Jag måste faktiskt säga att jag verkligen börjar känna mig på banan igen. Efter denna tid av trötthet och nedstämdhet så börjar jag bli mig själv igen. Det känns också så mycket bättre med barnen. Absolut så får jag dippar men dem är inte lika illa och dem går fortare över. Sen är jag självklart orolig för att börja jobba heltid igen och vardagen som jag tror är lite orsaken till att det gick åt pipan sist. C kommer nämligen att jobba skift ett tag vilket betyder att jag alltid kommer att lämna barnen varje morgon. Det oroar mig då jag tror att det var lite där det krashade sist. Då var det ju också så att dem sov väldigt dåligt på natten. Så sover dem som dem ska kommer det nog inte vara några problem men är det inte så så är jag rädd att det går illa igen:/ Men jag hoppas på det bästa 🙂