Så mycket som jag har skrattat denna helgen kan jag inte komma på senast när jag gjorde. Vi har nämligen haft finbesök från strömstad av min syster, min bästa kompis och hennes kille. Denna helgen är nog första på länge som jag känner igen mig själv igen. Precis så som den glada Sara kan vara. 

Denna helgen var precis vad jag behövde för att hitta lite motivation igen. Som många säkert har sett och förstått så har jag tyvärr gått upp en del i vikt igen. Jag har låtit mitt dåliga mående styra men jag är så sjukt taggad på att ändra mitt beteende igen.

Imorn drar jag igång igen och självklart är tanken att ni ska få följa med på den resan när det gäller allt. Jag har förstått att det är det som motiverar mig mest. Att kunna dela med mig av mina resultat och förhoppningsvis hjälpa andra som känner igen sig. Jag har ett drömmål och jag vill verkligen kunna nå dit.

Jag och C kommer att lägga ut allt på våran Youtube-kanal. Vi kommer dock att köra lite våran egna grej även om vi gör resan tillsammans då vi inte alltid kanske kör riktigt samma när det gäller kosten och träningen. Men ni ska få se?

Jag har denna bild som ett bevis på att jag kan och att titta på biggest loser igen kommer att peppa mig.