Ni som följer mig här vet ju att jag under en liten tid kämpat mot psykisk ohälsa. Igår fick jag pratat med läkaren ännu en gång för att börja med medicineringen och eventuell sjukskrivning. Sist jag var och pratade med en läkare nekade jag ju medicin men jag har insett att något måste ju göras och vem är jag som bara säger nej innan jag har provat. Sist gång fick jag däremot atarax som jag skulle ta innan sänggående för att jag skulle sova djupare. Dessa gjorde att jag blev helt dåsig hela dygnet. Så sjukt trött och sov konstant istället.

Denna gången fick jag antidepressiva och en annan medicin som skulle hjälpa mig med sömnen och jag skulle även kunna ta det i lugnande syfte. MEN! Jag hade en dålig dag och tog direkt den största dosen mitt på dagen och nu två dagar efter de känner jag fortfarande av de. Jag har sovit konstant. Första dygnet kommer jag ens knappt ihåg. Får nog lära mig att prova mig fram i fortsättningen. Jag har ju aldrig tagit något sådant tidigare så man kanske inte borde börja med största dosen direkt. Som tur är så är C också förstående så han lät mig sova. Nästan hela tiden i alla fall?

Jag blev också fortsatt sjukskriven. Inte på heltid utan jag ska jobba två timmar när jag jobbar, inte mer. Så idag va första dagen på typ två veckor. Sjukt ångestladdat. Vet inte vad som va värst. Inte lätt att komma tillbaka till ett ställe där nästan bara jag varit tidigare och nu skulle jag bara jobba två timmar och såg allt som jag borde göra. Inte lätt.. Men jag måste försöka släppa de.

Dagen avslutades i alla fall med ett kvällsbad med min C ❤