I helgen har vi haft finbesök från Strömstad av mamma och Christer. Så himla skönt. Jag behöver lite energi och det har jag verkligen fått. Jag tror att det är det jag tycker är allra jobbigast. Att jag inte längre kan omge mig av människor som förut gjort mig väldigt glad. Nu menar jag självklart inte att C inte gör mig glad. Det är ju två helt olika saker.

Jag har ju tyvärr inte så mycket ork och energi så det blev en lugn helt men jag har försökt att njuta av sommaren för en gångs skull. Jag har ju i princip inte visat mig utomhus i sommar så jag kände att det var dags. Vi tog en liten sväng ut till Bergs slussar, så mysigt. Det var verkligen terapi för själen.

Tyvärr så går helgen fort och dem har redan åkt hem. Men jag och mamma diskuterade det lite att vi ses ju inte så ofta men det blir ju lite mer kvalitetstid när man faktiskt ses. Hemma sågs man ju ofta men man gjorde ju egentligen inget vettigt. Nu när man ses så ses man längre och man är mera sugen på att hitta på saker. Annars i vardagen har man ju så mycket annat att göra.

Jag och C tog oss faktiskt till stranden idag också. Första gången i år. Jag har ju varit väldigt dålig på att ta dem tillfällena jag fått men jag ska försöka bli lite bättre på de:) Imorgon har jag äntligen fått en tid på vc igen så får vi se vad dem säger.