Jag har under den senaste veckan tänkt tillbaka på tiden på slottet. Hur allt detta egentligen började. Tiden har ju runnit iväg så fort att man inte hunnit tänka tillbaka så mycket. Tänk om jag hade vetat hur mycket mitt liv skulle förändras. Jag har också för första gången sedan det visades på tv gått tillbaka och tittat på några avsnitt igen. Tänk att efter såhär lång tid så känns det fortfarande overkligt. Jag tror det kan vara därför jag har så svårt att hitta motivation. Huvudet hänger inte alls med kroppen. Huvudet faller lätt tillbaka till samma vanor och samma person som jag var förut. Jag är livrädd samtidigt som det känns som om jag inte kan göra ett skit åt det.

Jag förde på slottet en dagbok. Detta var från början inte planen men när jag sa till Carolina att hon måste notera allt som hände där hemma så tyckte hon att jag skulle göra detsamma. Så vi bestämde oss för att skriva dagbok för att sedan när jag kommit hem byta med varandra. Det mesta av min dagbok bestod såklart av C. Även om han hade åkt ut så kan man se i min dagbok att jag inte klarade av att sluta tänka på honom. Så jag tänkte faktiskt att ni skulle få er en liten titt i den, lite anteckningar om C dock så kan jag inte dela med mig av allt då det är lite väl privat 😉

Har också tänkt en hel del på alla männsikor man träffade bakom kameran, Helt underbara människor som man träffade dagligen, Jag saknar verkligen att ha mycket folk runt mig hela tiden. Det var det absolut bästa på slottet, att vart man än gick så fanns det alltid någon man kunde prata med om man ville <3