Helgen har faktiskt varit ganska givande. Även om jag har varit ganska nere så har vi fått lite gjort ändå. Det har varit jobbhelg men det är så få timmar vi jobbar på helgen nu så det finns tid över till annat. Till att börja med så fick vi under lördagen målat färdigt soffan. Hittade av en slump färg på Ö&B för 50 kr. Säkert skitfärg men hur illa kan det bli, hahaha.. 😉

Man kan väl säga att C har fått dra mig upp ur sängen för att få saker gjorda men lördagen var faktiskt en ganska bra dag. Det var värre med söndagen. Då började jag kl 14 och jag var inte ett dugg intresserad av att stå upp. Jag tror att det förstör väldigt mycket för mig med skift. Även om jag jobbar få timmar så blir jag väldigt påverkad. Det blir lätt att jag gräver ner mig och att jag väntar på att jag ska åka och jobba. Det blir typ som att jag inte orkar göra något för att jag ändå ska åka och jobba senare. Så söndag var ingen bra dag. Hur ska jag vända detta? Jag vet ju att allt handlar om vilja men hur ska jag hitta den?

Vi har också äntligen fått våran lilla ”gräsmatta” på utsidan. Som jag har väntat och så sjukt bitter jag varit. För hittills har det ju bara varit en sandlåda på utsidan. Så äntligen är det färdigt.

Var på vårdcentralen igår och dem ville självklart ge mig antidepressiva. Jag hade tydligen en liten depression och ångest men då jag inte bara tackar och tar emot så fick jag en tid nästa vecka för samtal. Jag tog däremot emot tabletter för att kunna sova lite bättre. Inga sömntabletter utan mer för att komma mig till ro. Tog dem igår kväll och inatt sov jag heeeeela natten. Helt otroligt, kommer inte ihåg när detta hände senast. Men tyvärr så dras jag med en sån sjuk trötthet. Den är nu värre än värst och så fort jag får chansen så måste jag sova.

Vill också bara säga att jag är så galet tacksam för alla värmande ord och all respons i mitt förra inlägg. Helt galet. Har inte svarat på allt än men jag har läst och det värmer verkligen. <3 Känns så himla skönt att ni somvarit med om liknande saker hör av er och stöttar. Det betyder massor!

Tänk att jag har så många läsare om dagen. I förrgår passerade jag 5000+ under den dagen. Så Tack åter igen<3