Vi hade sedan en ganska lång tid tillbaka bestämt oss för att vi ville fira midsommar i Strömstad med barnen. C kände att han ville att hans första midsommarfirande med barnen skulle bli på bästa sätt och då var Strömstad bästa alternativet. För mig har alltid högtider varit något man spenderar med familjen. Förr året var nog det enda året jag varit och festat på en midsommarafton. Folk kan tycka att jag är tråkig men enligt mig så kan man festa vilken dag på året som helt. Högtider spenderar man med nära vanner och familj.

Jag är nog lite mera familjär på det sätten än vad C är. Han och jag har nog levt väldigt olika på den punkten. Han har nog dem senaste åren prioriterat helt tvärt om. Självklart har han börjat tänka om när han fått sina barn men jag får hjälpa honom på ttraven med hur det ska vara. Vi har t.ex. pratat om jul. Han hatar ju ljustakar och julpynt men sånt får han bara lära sig att älska när han lever med mig. Särskilt nu när man har barn. Jag kommer ju att vilja att dom ska få uppleva sakerna som jag gjorde när jag var liten. Mina föräldrar har ju fått mig att älska högtider. Så något rätt har dem ju gjort.

Eftersom att barnen skulle med så hade vi funderat till och från när vi skulle åka på dagen för att det skulle bli så lätt som möjligt både för oss och för barnen. Så vi bestämde oss för att åka på kvällen. Då kude barnen sova i bilen. För 45 mil vakna i en bil ville vi inte utsätta varken oss eller barnen för. Det gick verkligen jättebra. Vi åkte vid 19.30 på torsdagen och dem sov hela vägen. Detta är nog ett moment som jag gått och oroat mig för ganska mycket. Jag är tyvärr en ganska orolig själ. C säger hela tiden till mig att det blir som det blir och det finns inget vi kan göra åt det. Nej men jag kan inte hjälpa det och jag hatar den sidan hos mig själv. Nu gick det som tur var smärtfritt. För hade detta gått åt pipan så hade jag nog aldrig vågat prova igen.

Ett dilemma som jag alltid har när jag åker till Strömstad är att vart ska vi sova? Jag har ju flera ställen jag vill vara på samtidigt men jag kan ju tyvärr inte dela på mig. Denna gången valde vi att sova hos Lena, min extramamma. Själva midsommarfirandet på fredagen var vi hemma hos mamma. Det är jag alltid. Det är ett sånt mysigt ställe som är precis i närheten där det är dans runt midsommarstången. Detta ville jag såklart att familjen skulle få ta del av. eftersom att mamma bor på en gård på landet så var ju C tvungen att ta med barnen ut till dem stora maskinerna. Frågan är väl om det var baranen eller pappa som tyckte att det var roligast?

Christer som är min extrapappa blev populär i alla fall:)

Liten fotobomb från Lommelanda kulle

Efter midsommarfirandet på kullen åkte vi tillbaka till Lena för middagen. Det var en hel del folk men så mysigt. Man märkte att barnen älskade det. Särskilt Neo, han var en riktig charmör denna afton:)

Resten av tiden i Strömstad har vi bara njutit av stunden att vara på västkusten när den är som bäst.

Nu ska vi iväg och fiska krabbor. Premiär för både barnen och C. Ska bli roligt att e hur han hanterar detta, hahaha:) Bild kommer självklart.

Hoppas att ni alla har haft en lika fin midsommarhelg som vi har haft <3